Renovering

Vore murer mester alle former for renovering. Måske har du investeret i en ældre ejendom, der trænger til en gennemgående renovering - På dette område er vores erfaring stor og vi ved at ældre hus kan blive flotte - evt. med en facaderenovering - Indvendig er det måske badeværelse og køkken der trænger. Her er vi klar med råd og vejledning og vores erfaring gør, at vi kan præsentere dig for de bedste løsninger samt levere et stykke professionelt stykke arbejde, du bliver glad for og ikke mindst til den rette pris.  

Renovering af badeværelse

En renovering af badeværelset byder på uendelige muligheder og vi hjælper selvfølgelig med inspiration til en funktionel indretning og valg af fliser m.m.

Vi sikrer, at selv svære detaljer bliver udført til fuld tilfredshed.

Renovering af køkkenet

Et nyt køkken kræver nøje overvejelse, da vi som regel skal leve i og med det i mange år fremover. Vi renoverer efter dit ønske og kommer også gerne med råd og vejledning.

Hos Hasseris Murerfirma betyder kvaliteten i det arbejde vi udfører hos dig alt. Hvis du vælger os som samarbejdspartner, kan vi helt sikkert skabe et køkken du bliver tilfreds med og trives i mange år frem.

Vi glæder os til at høre mere om netop dit projekt.​

Hasseris Murerfirma

Svend Damgaard Olesen

CVR:​ 17877135

Mail:​ mail@sdo.dk

Telefon: 98 17 18 00 / 20 46 06 60

​Ravnhøj 70

9000 Aalborg​