Renovering

Vore murer mester alle former for renovering. Måske har du investeret i en ældre ejendom, der trænger til en gennemgående renovering - På dette område er vores erfaring stor og vi ved at ældre hus kan blive flotte - evt. med en facaderenovering - Indvendig er det måske badeværelse og køkken der trænger. Her er vi klar med råd og vejledning og vores erfaring gør, at vi kan præsentere dig for de bedste løsninger samt levere et stykke professionelt arbejde, du bliver glad for og ikke mindst til den rette pris.

Renovering af badeværelse

En renovering af badeværelset byder på uendelige muligheder og vi hjælper selvfølgelig med inspiration til en funktionel indretning og valg af fliser m.m.

Vi sikrer, at selv svære detaljer bliver udført til fuld tilfredshed.

Renovering af køkkenet

Et nyt køkken kræver nøje overvejelse, da vi som regel skal leve i og med det i mange år fremover. Vi renoverer efter dit ønske og kommer også gerne med råd og vejledning.


Hos Hasseris Murerfirma betyder kvaliteten i det arbejde vi udfører hos dig alt. Hvis du vælger os som samarbejdspartner, kan vi helt sikkert skabe et køkken du bliver tilfreds med og trives i mange år frem.

Vi glæder os til at høre mere om netop dit projekt.​

Vil du vide mere?

Kontaktoplysninger

Vi er dit murerfirma i Aalborg. Vi elsker at gøre kunder glade og levere en super god service. Det handler om kommunikation mellem os og vores kunder, for at projektet kan lykkedes 100%.

Mobil

20 46 06 60

​E-mail

mail@sdo.dk

adresse

Ravnhøj 70, 9000 Ålborg

CVR: 17877135

Er du interesseret?

Indhent dit tilbud her ↓

Udfyld formularens felter, hvor vi efterfølgende vil kontakte dig omkring tilbudet.​

Vi svarer dig inden for 24-48 timer.​ Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt