Håndværkerfradrag/servicefradrag 2021​

Læs regler og vilkår her.​

Benyt grønt håndværkerfradrag og spar penge

Når du får udført renoveringer i din bolig, som hører inde under energirenovering og klimaoptimering, kan du benytte dig af en tilskudsordning kaldet servicefradrag, også kendt som håndværkerfradraget. Ordningen gælder alle, som får udført renoveringer i egen bolig, leje-/andelsbolig eller fritidsbolig. Det kan for eksempel være udskiftning af vinduer og døre, tagrenovering, isolering og lignende tiltag. Det gælder ikke nybyg, renoveringer af boliger, hvor du ikke har bopælsadresse eller arbejde, som er betalt af boligforeningens fællesudgifter.

Hvordan benytter jeg håndværkerfradraget?

Med servicefradraget kan du spare helt op til 25.000 kroner på din opgave, fordi du kan trække 27 % af lønudgifterne til håndværkerne fra i skat. Ordningen gælder ikke for materialer, og den dækker heller ikke over gør-det-selv-projekter. Du kan læse mere om, hvordan du indberetter dit håndværkerfradrag her [link til SKAT - https://skat.dk/skat.aspx?oid=2234759].

Kontakt os

Har du spørgsmål eller vil du vide mere? Du kan altid finde yderligere informationer på SKATs hjemmeside, men du er også velkommen til at kontakte os, hvis der er noget, du vil vide.

Link til skat - klik her

Vil du vide mere?

Kontaktoplysninger

Vi er dit murerfirma i Aalborg. Vi elsker at gøre kunder glade og levere en super god service. Det handler om kommunikation mellem os og vores kunder, for at projektet kan lykkedes 100%.

Mobil

20 46 06 60

​E-mail

mail@sdo.dk

adresse

Ravnhøj 70, 9000 Ålborg

CVR: 17877135

Er du interesseret?

Indhent dit tilbud her ↓

Udfyld formularens felter, hvor vi efterfølgende vil kontakte dig omkring tilbudet.​

Vi svarer dig inden for 24-48 timer.​ Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt